Loading...
ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΪΑΣ
Περισσότερα...
Φέρνουμε το αύριο
πιο κοντά
Περισσότερα...
Μειώνουμε τα απορρίμματα
δίνουμε χώρο στη ζωή
Περισσότερα...
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και διαβούλευση για το Εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών αποβλήτων.

Από: ΣΥΔΙΣΑ, Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε στις 26/09/2022 στην Αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, η παρουσίαση του προς ανάθεση έργου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και τον μελετητή προς στις ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες, οι οποίες προτίθενται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την κατασκευή και λειτουργία του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 77 εκατ. ευρώ, στην περιοχή Φλόκα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, «στόχος της παρουσίασης ήταν να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις των κατασκευαστών. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να μην υπάρχουν θολά σημεία, με αποτέλεσμα να μειώνουμε τις πιθανότητες μελλοντικών ενστάσεων και προσφυγών στις προσφορές που θα κατατεθούν. Όσο σαφέστερη είναι η ενημέρωση των υποψήφιων κατασκευαστών, τόσο περισσότερος χρόνος εξοικονομείται από την διαδικασία, ώστε να μην είναι ατέρμονη. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι όλα διευκρινισμένα. Η διαδικασία πρέπει να είναι ορθή».

Το έργο, παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον μελετητή του έργου και τα στελέχη του Δήμου Πατρέων και εν συνεχεία οι ενδιαφερόμενες εταιρείες υπέβαλλαν προφορικά ερωτήσεις.

Στη συνάντηση πραγματοποίησαν χαιρετισμό εκτός από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ενώ παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων Ν. Ασπράγκαθος και Χ. Κορδάς και στελέχη.