Loading...
ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΪΑΣ
Περισσότερα...
Φέρνουμε το αύριο
πιο κοντά
Περισσότερα...
Μειώνουμε τα απορρίμματα
δίνουμε χώρο στη ζωή
Περισσότερα...
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Από: ΣΥΔΙΣΑ, Προκηρύξεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Αχαίας προκηρύσσει δημόσιο διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, για τις «Προμήθεια πλαστικών απορριμματοδεκτών προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 399.974,40€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Νομού Αχαΐας (ίδιοι πόροι).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια όπως αυτά ορίζονται αναλυτικά στο πλήρες κείμενο της διακήρυξης.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι (6) έξι μήνες από την υπογραφή της. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, στην οποία θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή το πλήρες σώμα της διακήρυξης και τα λοιπά έγγραφα σύμβασης της ανοικτής διαδικασίας.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 31/08/2023. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 30/08/2023 και ώρα 14:00 μ.μ.. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 18/09/2023 και ώρα 10:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν με την προσφορά τους εγγύηση συμμετοχής ποσοστού (2%) της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ, σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν.4412/2016 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 21 του Ν.4782/2021, ήτοι ποσού 6.451,50 €. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για την διακήρυξη και τα λοιπά έγγραφα σύμβασης της ανοικτής διαδικασίας δίνονται από την Αναθέτουσα αρχή (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Ν. ΑΧΑΪΑΣ) στο τηλ.: 2610221077.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν.ΑΧΑΪΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχεία Διαγωνισμού:
ΠΕΡΙΛHΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ