Loading...
ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΪΑΣ
Περισσότερα...
Φέρνουμε το αύριο
πιο κοντά
Περισσότερα...
Μειώνουμε τα απορρίμματα
δίνουμε χώρο στη ζωή
Περισσότερα...
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α: Μελέτες αποχέτευσης Εργοστασίου Απορριμμάτων και οικισμών Ωλενίας

Από: ΣΥΔΙΣΑ, Δελτία Τύπου

Υπογράφηκε σήμερα από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. ΑΧΑΪΑΣ Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο η σύμβαση για την υποβοήθηση του Συνδέσμου στην σύνταξη των μελετών αποχέτευσης του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην θέση Φλόκα του Δ. Δυτικής Αχαίας, με αποδέκτη τον βιολογικό καθαρισμό της ΒΙ.ΠΕ.

Νωρίτερα είχε υπογραφεί και η προγραμματική σύμβαση του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. ΑΧΑΪΑΣ με την ΔΕΥΑ ΔΥΜΑΙΩΝ από τον κ. Αλεξόπουλο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ κ. Παναγιώτη Κουνάβη σύμφωνα με την οποία η ΔΕΥΑΔ που έχει την χωρική αρμοδιότητα στην περιοχή, παραχωρεί στο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. ΑΧΑΪΑΣ το δικαίωμα εκπόνησης της μελέτης για την αποχέτευση, συνεργαζόμενη μαζί του για την ομαλή εκτέλεση του έργου.

Ο κ. Αλεξόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την έναρξη της εκπόνησης μελέτης αποχέτευσης, τόσο για το εργοστάσιο απορριμμάτων στο Φλόκα, όσο και για την παροχή στην μελλοντική αποχέτευση των οικισμών Φλόκα, Ζησιμαίικα, Άρλα, Σουδενέικα, Αυγεραίικα, Μπουντουρέικα, Φώσταινα. Άλλωστε η συγκεκριμένη περιοχή της Ωλενίας, έχει προσφέρει τα μέγιστα σε σχέση με την διαχείριση των απορριμμάτων της ευρύτερης περιοχής και δικαιούται ανταποδοτικά έργα. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε.»